Виктория Драгнева

Благодарим ви, Мариана и Георги! Децата ни са много впечатлени, изпълнени със страхотни емоции, които продължават да споделят и истински им липсва преживяното на практикума! Успех с всички други дечица и до нови срещи!

Reena Wayne (Мариана Вълкова)

Браво! Поздравления! Марианче, вие сте от моята кръвна група! Обичам ви, приятели! Творете! За децата ни! Те го заслужават!

Георги Христов

Браво на децата и организаторите. Едно великолепно изживяване.

Лили Няголова

Едно голямо Благодаря. Вие направихте децата и внуците ни щастливи. Създадохте им незабравими мигове от преживявания. Пренесохте ги в живота и бита на Средновековието. Запознахте ги с културата, наследството, занаятите. Всеки ден организирате забавления и незабравими приключения. Обучителите накараха децата да забравят телефоните и да готвят на открито, да работят на грънчарско колело, да плетат и правят сувенири, да рисуват върху керамика, да стрелят с лък и играят римски шах, да яздят коне. Нямам думи и не можем да опишем радоста на децата. Габи просто не й се тръгваше. Незабравими спомени край лагерния огън, на Царевец и Трапезица, на Чаршията. Най вкусното парче диня на открито, уникалната филия с лютеница на поляната и купичката с храна, приготвена с тяхно участие! Вие сте уникални, положихте много труд и търпение да ги запознаете с етнографското наследство на България и ги направихте щастливи с незабравими спомени!

Диана Вълканова

Благодаря Ви, Мариана и Жоро, за наученото и преживяното, за прекрасните спомени, които сте създали у сина ми. Бъдете здрави!

Б. Р.

И ние ви благодарим за грижите и радостта на децата! Пожелаваме си да се видим пак! Прегръдки за всички ви!

Нели Ненова

Браво на организаторите! Незабравими спомени сте създали у децата! Бъдете живи, здрави и благословени! Светли празници и все така прекрасни и усмихнати бъдете! Страхотен завършек на прекрасното преживяване на децата!
Безкрайни благодарности на организаторите за положените усилия, за грижите, за споделените знания и умения, за вдъхновението, за страхотната среда, за изненадите и за незабравимия спомен. Много късмет, усмивки и успехи занапред на всички!

Валентина Николова

Страхотно преживяване за децата! Уникални ръководители!

Роса Дибекова

Поздравление, многоуважаеми организатори! Страхотна идея! Продължавайте да организирате и провеждат такива лагери. А ние публиката сме щастливи да следим тези прекрасни родолюбиви мероприятия!

Таня Христова

Благодарим за богатата програма, чудесната организация и незабравимите спомени, които създадохте на децата!!! Бъдете здрави и до нови срещи!!!

Светлана Трифонова

Благодарим за прекрасните изживявания и споделените моменти! Хубаво лято на целия екип и до нови срещи!

Петя Трифонова

Всеотдайността и желанието, с които създавате тези преживявания за децата, се усеща в техните усмивки, емоции и прекрасни спомени, благодарим! Бъдете здрави и продължавайте все така!

Румяна Начева

Истински будители сте вие, Марианка! Дерзайте!

Даринка Вълова

Браво Марианче, уникални сте и за пореден път се възхищавам на ентусиазма и трудолюбието ти, на безкрайните ти усмивки, прегръдки и обич към малки и големи деца. Ти си чаровница, фея , ангел за децата. Щастлива съм, че се докоснах до теб. Приеми Обичта ми! Бъди здрава!
Браво Марианче, толкова много усмихнати дечица и ти! Грееш като слънчице и си прегърнала всяко едно.Толкова докосващи и пълни с възхищение и емоция снимки. Щастие е това да виждаш и усещаш радостта в очите на децата, за чиято радост ти си дала всичко от себе си. Прекрасна Марианка, прегръщам те! Весели Великденски празници!

Янка Лазарова

Благодарим на организаторите за незабравимите дни и страхотните дейности, които децата очакваха с нетърпение. Имаха много интересни и вълнуващи занимания, щастливи са, че се докоснаха до толкова занаяти и дейности. Много усмивки, трудолюбие и много желание от страна на децата. Мили и незабравими спомени за цял живот! Бъдете здрави и продължавайте да бъдете все така ентусиазирани, всеотдайни към децата!

Мая Лазарова-Тодорова

Безкрайни благодарности! Много полезен и вдъхновяващ лагер, а децата са се запознали с много традиции, история и преживявания! Благодарим за емоциите и страхотното отношение към децата! До нови срещи! Поздрави от Анитка!
Прекрасно и пълноценно прекарана пролетна ваканция. Нямаше как по друг начин децата да се заредят с толкова емоции, преживявания, да намерят толкова приятели и да научат толкова много и то НА ПРАКТИКА. Да се докоснат до всичко, което им предложихте е голям дар. Дадохте им това, което и ние родителите не бихме могли. Безкрайни благодарности и поздравления за организацията, за подкрепата и обичта, за знанията и уменията!
До нови срещи! ❤️

Върбан Мончев

Живи и здрави да предавате нашите Потомствени занаяти и бит! Нещо, което трябва да остане в съзнанието на нашите деца. ДЕЦА, ПОПИВАЙТЕ ЗНАНИЯТА ОТ УЧИЛИЩЕ, НО НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ПОТОМСТВОТО, ОТ КОЕТО НИ ИМА НАС!

Марин Цветков

И НИЕ ВИ БЛАГОДАРИМ ЗА ГРИЖИТЕ, ТЪРПЕНИЕТО И ЗА ТОВА, ЧЕ СТЕ ОЦВЕТИЛИ ЯРКО ДНИТЕ НА ДЕЦАТА, ВИРТУОЗНО СЪЧЕТАВАЙКИ ОБУЧЕНИЕТО СЪС ЗАБАВЛЕНИЕТО! ЙОАНА Е МНОГО ДОВОЛНА! ДАНО ДА СЕ ВИДИМ ОТНОВО СКОРО!

Анна Георгиева

Благодаря от сърце за страхотните преживявания, грижи към децата и изключителните забавления ! Пак ще се видим! Бъдете здрави!!!

Димитър Чанков

Благодарим за страхотните знания, които предадохте на нашето дете. Бъдете здрави и успешни и до следващата година!

Капка Кръстева

Едно неповторимо изживяване за децата, създавайки нови приятелства и получавайки знания за историческото минало на нашия народ, за традициите, обичаите, занаятите. Те са ни съхранили като РОД! Благодаря на екипа за грижите към всяко дете, за да се чувства то спокойно в новата, непозната среда, защото в тази за кратко създадена общност участват деца не само от страната, но и деца зад граница! Бъдете здрави и успех на сезона! Поздрав от Капка и Криси!

Медиите за нас